V Bratislave sa na jednom mieste stretli vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci

tvr-hrdinovia

Bratislavská mestská časť Ružinov sa stala dejiskom hrdinstva a odvahy! Na jednom mieste sa stretli naši skutoční hrdinovia – vojaci, hasiči, policajti a zdravotníci. Nešlo však o nejakú závažnú udalosť, práve naopak. Predstavitelia všetkých týchto povolaní odprezentovali verejnosti svoju prácu, vďaka ktorej sú právom považovaní za hrdinov.

Ministerstvo obrany Slovenskej republiky sa zapojilo do podujatia predstavením vojenskej a policajnej techniky, ktorá ohromila návštevníkov všetkých vekových kategórií. Deti potešili vojenské adrenalínové hry a detská vojenská príprava.

Inšpiratívne ukážky a rekordné výzvy

Podujatie podporil aj Slovenský Červený kríž, Ružinovskí hasiči a Čestná stráž Ozbrojených síl SR. Návštevníci sa mohli zúčastniť aj pokusu o slovenský rekord v počte resuscitácii. Škola Life is Perfect pod vedením talentovaného Johnnyho Mečocha, sa postarala o kultúrnu časť programu. Predviedla dynamické tanečné vystúpenie, ktoré rozhýbalo každého prítomného.
   
Vrchol podujatia: Záchranná ukážka hasičov pri automobilovej nehode
   
Veľký úspech mala adrenalínová ukážka, ako hasiči rýchlo a efektívne zasahujú pri autonehode. Návštevíci mohli na vlastné oči vidieť, ako sa hasiči s ich zručnosťou postarajú o záchranu životov a minimalizovanie škôd.

Najčítanejšie

Najčítanejšie