Týždeň dobrovoľníctva je v plnom prúde

Radi by ste si vyskúšali, aké je to pomáhať? Vyberte si z bohatej ponuky dobrovoľníckych príležitostí počas Týždňa dobrovoľníctva, ktorý trvá od od 20. do 26. mája 2024. 

Týždeň dobrovoľníctva prináša rôznorodé dobrovoľnícke aktivity pre širokú verejnosť. Nezáleží na tom, či máte alebo nemáte skúsenosti s dobrovoľníctvom. Každý sa môže zapojiť. Týždeň dobrovoľníctva organizuje Bratislavské dobrovoľnícke centrum v spolupráci s Platformou dobrovoľníckych centier a organizácií a krajskými dobrovoľníckymi centrami.

Týždeň dobrovoľníctva: Ako sa prihlásiť na dobrovoľnícku aktivitu

Pôjdete na webovú stránku www.tyzdendobrovolnictva.sk/program/. Tu si na mapke zvolíte Bratislavský kraj, vyberte si deň, pozrite si program, vyberte si aktivitu. Po rozkliknutí nájdete ku každej aktuvite viac informácií. Ak sa Vám dobrovoľnícka aktivita páči a chcete pomáhať, zadajte Vašu emailovú adresu a telefónne čislo. Kliknite na Chcem pomôcť a ste zaregistrovaný. Na zadaný email Vám príde potvrdenie o registrácií aj s kontaktnými údajmi na koordinátora/rku dobrovoľníkov. V priebehu ďalších dní sa Vám ozvú s dodatočným infom. Na aktivitu sa prihlasuje jednotlivo, nie skupinovo.

Bratislavské dobrovoľnícke centrum (BDC) organizuje na koniec národného Týždňa dobrovoľníctva prvý festival dobra na Slovensku. Podujatie spojí Trh dobrovoľníctva s aktívnou zábavou detí neziskovými organizáciami.

Najčítanejšie

Najčítanejšie